2021. szeptember 28., kedd

PS3 - Call of Duty Black Ops II - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Call of Duty Black Ops II
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
Újra az ellenséges területen és a golyózáporok közepén találhatod magad az idén november 11-én megjelenő Call of Duty: Black Ops II-ben!  Ahogyan azt az előző részben megszokhattad, itt sem mindig a nyílt harc vezet sikerhez, meg kell tanulnod maximálisan kihasználni álcázási tudásodat, a harctér nyújtotta lehetőségeket. Vadonatúj grafikus motor, a Call of Duty játékokra jellemző intenzív játékélmény, úgy érezheted, mintha téged vennének körül a robbanások és a féktelen fegyvercsattogások zajai.
A nem túl távoli jövőben egy új konfliktus veszi kezdetét, a kínai tőzsdét ért kibertámadást követően Kína korlátozza a ritka elemek kivitelét az országból, ami hidegháborúhoz vezet köztük és az USA között. A világ megállíthatatlanul sodródik a sorsdöntő fejlemények felé, így itt már nem grandiózus csatákban dől el a harc kimenetele, hanem a technikai hadviselést alkalmazó, kis létszámú rajtaütéseken van a hangsúly.
A Singleplayer játékmód dinamikus, a játékos cselekedeteire épülő kampányt tartalmaz. Küzdd végig többször a játék nyújtotta sztori vonalat, s a végkifejlet mindig más lesz a forradalmi Strike Force küldetésstruktúrának köszönhetően, így a szavatosság és a változatosság maximálisan garantált! A nagy sikert aratott Zombies mód ismét visszatér, saját egyjátékos és multiplayer lehetőségeivel, a többjátékos módban pedig ismét összemérheted a tudásodat ismerősökkel és ismeretlenekkel egyaránt.
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2021-09-29 10:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése