2022. október 1., szombat

Autós ultrahangos rágcsálóriasztó nyest riasztó 12 - 24 VCD 0.1W 12 / 23 kHz 85 dB hatósugár 5m - Jelenlegi ára: 6 995 F

Termék leírás:
A Nyest riasztó készülék 23kHz-en generál egy jelet bekapcsolt állapotban minden másodpercben, kikapcsolt állapotban minden harmadik másodpercben. Ez az ultra magas frekvenciájú jel rendkívül zavaró és kellemetlen a nyestek számára ezért elkerülik a készülékkel felszerelt járművet.
Beszerelés: A Nyest riasztó készüléket az autó motorterében kell rögzíteni. Az autó akkumulátorához kell csatlakoztatni ügyelve arra, hogy a csatlakozókábel ne érintkezhessen mozgó, forgó vagy melegedő alkatrészekkel (pl. ventilator) A berendezést úgy kell elhelyezni a motortérben, hogy a kibocsátott akusztikus jelek terjedését ne akadályozzák szigetelőanyagok.
Amennyiben már találkozott nyesttel a járművében, nagy a valószínűsége, hogy a területét megjelölte ami vonza a többi nyestet és újra vissza fog térni. Távolítsa el a szagokat tökéletesen, mielőtt beszereli a nyestriasztó készüléket. A szagok eltávolításának legjobb módja, ha a motort alaposan lemosatja. Továbbá az állatok a szagukat közvetlenül az autó alatt is ott hagyják,. Ajánlatos ezeket mosószerrel eltávolítani, hogy a védett területet elkerüljék a nyestek.
Ajánlott autók, buszok, egyéb közlekedési eszközökön való használatra. Alkalmazásával megelőzhetőek a nyestek által okozott elektromos zavarok, kábelsérülések.  
LED visszajelző
Csavarral rögzíthetó (nem tartozék)
Feszültség:
12 - 24 V DC
Töltés:
kb. 8 mA
Frekvencia:
12 / 23 kHz
Fogyasztás:
kb. 0, 1 W
Micro-Biztosíték:
0, 2 A
Hangnyomás:
kb. 85 dB
Csatlakozó vezeték:
kb. 30 cm
Visszavert sugár szöge:
~ 140°
Hirdetett termékeinket általában 1 napon belül szállítjuk, minden termék raktári készleten van! Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 8: 00-16: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Jelenlegi ára: 6 995 Ft
Az aukció vége: 2022-10-02 02:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése