2021. december 24., péntek

Disney - Pixar: Egy bogár élete DVD - Jelenlegi ára: 500 Ft

Újszerű, nem karcos DVD!
Tartalom:
 A hangya is ember! Legalábbis azok, akik a békés Hangya-szigeten éldegélnek, nagyon is emberinek mutatkoznak. Nemkevésbé a gonosz sáskák, akik évről évre megdézsmálják a hangyák nagy kínnal-keservvel összegyűjtögetett vagyonkáját. A kényszerű adakozásba egyetlen hangya nem nyugszik csak bele: Fürge, a csavaros eszű feltaláló, akinek sajnos eddig minden újítása csúfos kudarcot vallott.
Fürge azonban nem az a hangya, akit egy tucat balul sikerült találmány eltérítene céljaitól. Elindul hát, hogy segítséget hozzon a szigeten túli világból a hangyanép számára. Hamarosan találkozik is egy rettenthetetlennek tűnő csapattal, melynek tagjai - Botond, a botsáska, Mólya, a csábító molylepke, Herrman, a hernyó és a többiek – örömmel tartanak Fürgével a hangyák földjére. Igaz, fogalmuk sincs róla, mire vállakoznak. Ők ugyanis csupán egyszerű bohócok és artisták, akiket épp most dobtak ki egy másodosztályú bolhacirkuszból.
A Walt Disney stúdió legújabb bemutatója lenyűgöző technikai megoldásokkal készült komputeranimációs vígjáték, a Toy Story - Játékháború alkotóitól.
A magyar változat
szinkron:  igen
felirat: angol
Játékidő
90 perc
Megjelenés dátuma
1999. október 8.
Hangsávok
magyar
angol
portugál
lengyel
görög
cseh
héber
izlandi


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-12-25 10:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése