2021. március 25., csütörtök

Lorelli Party multifunkciós etetőszék (több színben) - Jelenlegi ára: 30 480 Ft

Lorelli Party multifunkciós etetőszék
A Lorelly Party prémium kategóriás etetőszék boldoggá teszi a babát és az anyukát is egyaránt. Multifunkciós etetőszék - 6 hónapos kortól 15 kg-ig, kb. 3 éves korig ajánljuk.
Jellemzői:
Aluminium vázának köszönhetően könnyű a súlya. A szék magassága állítható, így a megfelelő helyzetbe állíthatod az etetéshez, vagy teljesen leengedve pihenőszékként is használhatja a gyerkőc. Egy mozdulattal könnyedén összecsukható, és zárt állapotban nem foglal sok helyet a lakásban.
Háttámlája 3 pozícióban dönthető egészen fekvő helyzetig, így egészen pici babák számára is kényelmes. Állítható hosszúságú 5 pontos biztonsági övvel felszerelt, mely 2 magassági pozícióban állítható a maximális biztonság és kényelem érdekében.
Dupla tálcával rendelkezik, melyek levehetők, így ha a kicsi kiönt valamit, egy pillanat alatt tisztítható. Valamint 4 pozícióban állíthatók. A tálcán pohártartó került kialakításra.
A szék hátsó lábain kerekek találhatók, melynek segítségével könnyedén mozgatható a szék. Az etetőszék alján egy játéktároló is található.
A kisebbek részére egy kivehető, puha szűkítőbetét is tartozékként rendelkezésre áll.
Lábtartója is állítható, így még kényelmesebb az elhelyezkedés a székben.
Összecsukásnál vagy ha nincs rá szükség, a tálcát az első lábakra tudjuk rögzíteni.
Huzata PVC vagy PU borítású, így vízzel könnyen tisztítható.
Tartozékok:
- dupla tálca
- biztonsági öv
- szűkítőbetét
- játéktároló kosár

Jelenlegi ára: 30 480 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 03:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése