2021. február 25., csütörtök

Helena csiga - Jelenlegi ára: 300 Ft


Származási hely: Délkelet-Ázsia
Hossz: 1-2 cm
Hőmérséklet: 23-27 Celsius *
Tudományos név : Anentome helena * Szinonímák: Clea helena, Anentome Cleo * Magyar név: Csigaevő csiga *
Csoport: Gerinctelenek * Származás: Délkelet-Ázsia, Indonézia, Thaiföld, Malajzia * Testhossz: 1, 5-2 cm * Természetes élőhely: Folyók és tavak homokos részein. * Viselkedés: Békés, a halakat nem bántja, viszont minden más kisebb testű csigát megtámad és elpusztít. * Táplálkozás: Ragadozó, más csigákat eszik, de a száraz haleledelt is megeszi. * Szaporítás: Elég könnyű * Medence: Minimum 20 literes * Halnépesség: 20 literre 5-6 csiga * Dekoráció: Kedveli a homokos aljzatot és az erősebb áramlásokat. * Hőmérséklet: 23-27 ° C * pH: 7, 2-8 * Keménység: 8-15NK° Megjegyzés: A csigaevő csiga háza sárgás színű, amin sötétbarna spirális csíkok futnak. Háza erősen bordázott. A csiga teste szürkés-zöld. Könnyen tarthatóak akváriumban, általában a homokos aljzatba ássák be magukat. Az akvaristák körében egyre népszerűbbek, mert nagyon dekoratívak és jól kordában tartják a többi kistestű csigát. A csigaevő csigák nem hermafroditák, tehát szaporodásukhoz kell nőstény és hím is, ezért célszerű többet tartani belőlük, hogy biztosan legyen mindkét nemből. Ezek a csigák könnyen szaporíthatóak, csak nagyon kevés petét raknak, és gyakran azt is megeszi a többi akváriumlakó. Szaporodáskor általában az aljzaton összetapadnak, ami órákig is eltarthat, és ilyenkor gyakran több csiga is összetapad. A petéiket egyesével rakják le általában valamilyen keményebb tereptárgyra. A peték csak nagyon lassan kelnek ki, és ezután a kiscsigák beássák magukat a homokba, akár több hónapra is. .
Nézd meg a többi hirdetésemet is rengeteg akvarisztikai dolgokat találsz nálam.
Szállítás: 10000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a FOX POST 15000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás futárral.
Élőlény akvárium esetében mindig érdeklődj leütés előtt. Azokat álltalában személyesen kézbesítem. Házhozszállításban tudok segíteni. Külön megbeszélést igényel.
Több megyében mozgok. -Baranya, Somogy, Tolna, Fehér, Bács-kiskun, Pest, Komárom-Esztergom, Györ-Moson-Sopron, Zala Megye
ÉLŐ ÁLATOTT NEM POSTÁZUNK CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELEL LEHETSÉGES!!!!

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2021-02-25 17:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése