2019. november 30., szombat

Babafészek 0-6 hónapig Luxury kivitel made in UK INGYEN SZÁLLÍTÁS! - Jelenlegi ára: 14 999 Ft

Babafészek 0-6 hónapos korig. Alkalmas baba altatáshoz napközben és éjjel.   Használható bármilyen méretü kiságyban, vagy önállóan bármilyen merev kemény felületen. Nyugodt kényelmes alvást biztosít a baba számára, egész éjszaka, vagy csak kellemes pihenést akár napközben. Biztonság érzetet kölcsönöz babánknak, ahogy a fészek körbe öleli. Kellemesen puha a legnagyobb kényelemhez, de elég merev hogy tartást adjon. Alján puha lapos 2. 5cm vastag béléspad található, körben 12 cm vastag puha meleg tömésű gyűrű fut körben. Felhasznált anyagok kizárólag bababarát OEKO tex minősítéssel rendelkező textíliák. A töltet anyaga tüzbiztonsági bizonylattal rendelkező polyester anyagok. A fészek egyben mosható maximum 40c° fokon gépben rövid kímè lő programmal. Centrifuga fordulatszám maximum 600 fordulat lehet. Száritógépben nem száritható! Nincs levehető huzata. Nem tartalmaz szivacs betétet a maximális forma megtartása érdekében.
 
 Mérete kivűl: 85 x 47 cm.
 Belűl fekvő felület: 70 x 28 cm.
 
Termékeink közt található több fajta fészek.
Maximális biztonság és tartósság érdekében dupla megerősített varrást használunk. Kézzel készűlt egyedileg ellenőrzött termékek, maximális biztonsági megfeleléssel.  
Egyenesen a gyártótól a legjobb ár leggyorsabb szállítás érdekében.
Egyedi elkè pzeléseket is megtudunk valósítani. Cégünk UK területen már bizonyítottan jól müködik több ezer eladott termè kkel és rengeteg 100% pozitiv visszajelzéssel.
 
Cégünk elsődleges szempontja a babák maximális biztonsága è s kényelme. Ezen szempontok alapján gyártjuk termékeinket a legszigorubb ellenőrzés mellett.   Természetesen ennek fényében garanciát vállalunk a termékekre. Garanciális feltételek mellett 6 hónap időtartamig a fészek normál használata mellett.  
 
FIGYELEM!!! A maximális biztonság érdeķ ében ajánlott a babát háton altatni, és egyéb tárgyakat eltávolítani a fészekből. (párna, játék, textil pelenka, stb)
A fészket mindig stabil kemény felületre kell helyezni!!  
 
Kiválóan alkalmas kiságyba kiegészitőnek, a babának stabil fekvést biztosít, nem kell aggodni az elgurulás, és esetleges kisebb beütések elkerűlhetőek. A baba nagyobb  biztonságban érzi magát mint egy üres kiságyban. Nagyon puha kellemes melegséget biztosít ezáltal a komfort érzete jobb és kielégítő pihentető alvást biztosít legféltettebb kincsünknek. Hosszantartó nyugodt alvással hálálja meg szerettünk a gondoskodást.
Alkalmas a fészek egyéb területeken is pl szülői ágyban (kizárólag kemény matrac esetén) igy közelben tudhatjuk magunk mellett de biztonságban elkerűlve az esetleges ráfekvést egyéb kisebb koccanásokat. Használható pl szobabában padlón is kivà lóan, napközbeni heveréshez.
Az alsó kötelet kioldva lapos játszószőnyeget kapunk igy nagyobb korban kiváló egy laza hempergéshez játékhoz a padlón.
 
Hasznos utitárs!!! Ha utazunk nem kell kiságyat cipelni!!! Rokonlátogatás, nagyszülőknél tartózkodás, hotel szobában, és sorolhatnánk a rengeteg hasznos funkciót.  
Könnyű mindössze 1kg összehajtható egy kis méretü táskában bármikor szállítható.
 
Bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, bátran keressen minket.  
Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával, és hogy érdekĺ ődik termékeink iránt.
Jelenleg Magyarországon bevezetésre kerülő fészkek normál méretüek, de rendelkezünk nagyobb  XL 6-12 illetve XXL 6-24 (kiságy méretü 120x60cm)  hónapos korig használható. Igény és érdeklődés esetén bevezetésre kerül itt is.
 
INGYEN SZÁLLITÁS MINDEN TERMÉKRE ELŐRE UTALÁS ESETÉN


Jelenlegi ára: 14 999 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 16:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése