2019. október 30., szerda

Römer KIDFIX XP 15-36 kg autós gyermekülés ISOFIX + ülésvédő alátét - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Eladó Römer KidFix XP 15-36kg autós gyermekülés CHILI piros-fekete színben!
Fejtámlája állítható magasságú, háta igazodik az autó ülésének dőlésszögéhez, huzatot könnyen és gyorsan leveheted mosáshoz, övterelő segít nyakrésznél kényelmesen elvezetni a biztonsági övet. Huzatok 30-40 fokon gépben moshatóak, műanyag és hungarocell részek kézbarát tisztítószerekkel minden további nélkül takaríthatóak.  
Nagyon szép állapotú, majdnem újszerű.
Nem kopott és nem foltos, isofix sarkantyúk kifogástalanok. Eredeti könyvét adom vele együtt. 2014-ben vásároltuk újonnan, első és egyetlen tulajdonosa vagyunk.
Melléadok egy hibátlan, újszerű állapotú ülésvédőt, melyet az autó ülésére ráhelyezve megóvja azt a gyerekülés okozta kopástól, különféle szennyeződésektől.
Sajnos csomagoló anyag hiányában elsősorban személyes átvételt tudok megoldani Bp. XI. ker. lakcímünkön vagy munkahelyemen, esetleg előre (leütés előtt! ) egyeztetve egyik-másik hétvégén Csobánkán. Szállítás esetén egy-két hétbe is beletelhet, mire csomagolóanyagot találok, leütés előtt ezt kérlek, vedd figyelembe!!! Szállítás Magyar Postán keresztül lehetséges, futárokhoz képtelen vagyok alkalmazkodni. A megadott szállítási költség tájékoztató jellegű, pontos összeget csomagolás utáni súly- és méret- paraméterek ismeretében tudok mondani.
Jószívvel ajánlom az ülést és a márkát is, kényelmesen és problémamentesen kiszolgálta a gyerekeket az eltelt években, soha nem volt vele problémánk!  

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 09:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése