2018. december 31., hétfő

SAMSUNG ST5500 - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

SAMSUNG ST5500
Samsung ST5500 digitális fényképezőgép
Az ST5500 annyi innovatív funkcióval és teljesítménybeli extrával fel van szerelve, hogy minden, kompakt fényképezőgépekkel szemben támasztott igényedet kielégíti. Önarcképet szeretnél a kedvenc közösségi oldaladra, vagy vicces effektekkel filmezni? Az ST5500-el mi sem egyszerűbb. Az élénk, 3, 7", széles, 1, 152 K AMOLED érintőképernyő épp olyan ragyogó színekben mutatja a világot, mint amilyen egyszerű használatával fényképen, vagy HD videón megörökíteni azt. Továbbfejlesztett vezeték nélküli csatlakoztathatósága pedig hihetetlenül megkönnyíti a képek megosztását, továbbküldését vagy feltöltését.
Az abszolút design. Innovatív teljesítmény.
Az ST5500 elképesztően hasznos, és eközben megdöbbentően stílusos innovatív megoldások összességét tartalmazza, amivel kitűnik a tömegből. Az innovatív fejlesztések közé tartozik például a döntött exponáló gomb, amely kényelmesen az ujjad alá simul, vagy az elegáns óriás objektív, amelytől még divatosabb lesz a fényképezőgép. Az ST5500 vízmosta hatású lekerekített vonalai hangsúlyozzák a váz áramvonalasságát. Megáll a saját lábán, méghozzá 7 fokos szögben megdöntve, így játszva kattinthatod el a legtrükkösebb önarcképeket is.
Azonnal oszd meg a kedvenc pillanataidat
Küldj mókás önarcképet a legjobb barátodnak, töltsd fel a YouTube-ra, ahogy apukád táncol, vagy nézegesd a legjobb felvételeidet nagyképernyős tévén. Mindezt vezeték nélkül. De hogyan is? Csak használd az ST5500 Bluetooth kapcsolatát, és küldd el a fotót azonnal egy mobiltelefonra. Vagy válaszd a Wi-Fi adta lehetőséget, és küldd el e-mailben, közvetlenül a fényképezőgépről, vagy töltsd fel a Picassa, Facebook, YouTube, vagy a samsungimaging. com oldalakra. A frissen elkészült videódat akár azonnal feltöltheted a YouTube-ra. Az ALLShare* technológia révén pedig kényelmesen, a fotelből nézheted meg vagy oszthatod meg a fotóidat, hiszen a fényképezőgép vezeték nélkül kapcsolódik a nagyképernyős tévédhez.
• Az "AllShare" DLNA (Digital Living Network Alliance) tanúsított™ eszközök közötti vezeték nélküli tartalommegosztást jelent.
A látvány magáért beszél
Ha 3, 7", széles, 1152 K AMOLED érintőképernyőn nézed a ragyogóan fényes, 1152 K felbontású élőképet, akkor tudod, hogy a fényképeid egészen különlegesek lesznek. A kijelző tág, 180 fokos látószöget fog be, és akkor még nem is említettük, hogy vakító fényben, vagy rossz fényviszonyok között is elképesztően élénk színeket jelenít meg. Ráadásul csökkenti a kép bemozdulása miatti életlenséget is. Így pontosan azt látod, amilyen a fényképed lesz. Gyors válaszidejének köszönhetően pedig soha nem kell várnod, hogy megjelenjen a kép a kijelzőn.
A speciális effektekkel minden fotód egyedi lesz
A Samsung Smart Filter (intelligens szűrő) üzemmódja művészi hatást kölcsönöz a fényképeidnek és videóidnak. A miniatűr szűrő egészen apró méretűre kicsinyítve jeleníti meg a témádat, a címkézéssel feltűnően kontrasztos lesz a kompozíció, a halszem effekt pedig különleges, torzított hatást kölcsönöz a videónak. Fogj egy Samsung gépet, és légy kreatív.
Egyszerűen profi lehetsz
Bármely pillanatból tökéletes emlék válhat. És egyben profi fénykép is. Legyen szó a tegnap este szerzett új barátokról, vagy a tavon tükröződő holdfényről, az Intelligens Automata 2, 0 (Smart Auto 2, 0) (fénykép vagy film) azonnal elemzi a kompozíciód fő elemeit, majd automatikusan választ a számos különféle fénykép- és film mód közül, és beállítja a képet, hogy a fotód tökéletes legyen. És, mivel az élet nem áll meg, témakövető (autofókusz) módban a fényképezőgép is követi a fotóalanyodat, akkor is, ha nem hajlandó nyugton maradni.
Akár egy kézmozdulattal, vagy a készülék oldalra billentésével vezérelheted
Billentsd egyik oldalára, és a Samsung ST5500 mozdulatokra is reagáló intelligens kezelői felülete (Smart Gesture User Interface) látványos diavetítést indít, egyetlen érintés nélkül! Beépített gyorsulásérzékelőjének köszönhetően az ST5500 parancsként értelmezi a kézmozdulatokat. A kisujjadat sem kell mozdítani, mégis tudod vezérelni a funkciókat, beforgatni vagy törölni a fotókat, sőt, speciális diavetítést is szerkeszthetsz.
HD filmek a tenyeredből
Képzeld el, hogy a tenyeredbe simuló kis fényképezőgéppel HD minőségű videofelvételt készíthetsz. Másodpercenként 30 képkockás sebesség mellett 720p HD minőségű, lenyűgöző videofelvételre képes. A H. 264 formátum kétszer olyan hosszú felvételi időt tesz lehetővé, mint az MP4, és négyszer olyan hosszút, mint az MJPEG video. Ezzel a fényképezőgéppel igazán kreatív lehetsz, csak próbálj ki egyet a számos effekt közül, például a vázlat módot. Aztán csatlakoztasd a gépet egy tetszőleges, HDMI bemenettel rendelkező HDTV - hez vagy HD monitorhoz, és máris megoszthatod az eredményt HD minőségben.
Meg se rezdül a rázkódástól
A legapróbb bemozdulás elronthatja a képet. A kettős képstabilizátor megoldja ezt a problémát. A Samsung kombinálta az optikai képstabilizátor (OIS) forradalmian új mechanizmusát a digitális képstabilizátor (DIS) fejlett algoritmusaival, így bármilyen körülmények között élesek lesznek a képeid. Éles és tiszta lesz a fénykép még akkor is, ha kevés a fény, erős zoomot használsz, vagy egyszerűen csak megremeg a kezed. Engedd, hogy Samsung fényképezőgéped felrázzon. A legjobb értelemben véve.
Smart Face Recognition
A Samsung ST5500 - ban a beépített arcfelismeréses autofókusz és automata expozíció akár 20 arcot is felismer egy képben, így mindig tökéletes arcképeket készíthetsz családtagjaidról és barátaidról. Ráadásul nem csak az élességet és a világosságot állítja be, de a vörös szemeket is érzékeli, és eltávolítja. Beállástól függetlenül felismeri az arcokat, és azokra fókuszál. Akár 20 arcot is felismer egy képben, és automatikusan rájuk fókuszál, hogy a lehető legjobb képet készítse.
Smart Album
Ez a gyorsan és könnyen kezelhető alkalmazás segít összerendezni a fényképeidet. Fényképezőgéped SD-kártyáján akár 2000 fényképet is tárolhatsz. Ehhez már elkél a segítség. A Smart Albummal egyszerűen válogathatod és rendszerezheted a fényképeidet. A fotókat idő, tartalom, szín és téma szerint is csoportosíthatod. A Smart Albummal egyből a legmegfelelőbb képhez ugorhatsz, vagy válogathatsz a többi közül.
Számlával, garanciával. (Részletek a "Szállítási és garanciális feltételek"- ben. )
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2019-01-21 17:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése