2018. május 29., kedd

Kamera rendszer 1db 8CH 1080N CCTV AHD DVR + 4db 3000TVL 2.0MP AHD kamera - Jelenlegi ára: 49 999 Ft

Akciós ár a héten!
Eladó teljes kamerarendszer verhetetlen áron.
Bontatlan, eredeti csomagolásban. Beüzemelési kérdésekben is segítek vásárlás után!
A csomag nagy látótávolságú 2Mp-es Super AHD kamerákat tartalmaz, így mind az élő mind a visszajátszott kép is kristálytiszta és részlet gazdag lesz. Az AHD kamera felbontása kb. ötszöröse egy jó minőségű analóg kamerának. A legjobb választás egy terület alapos megfigyelésére kültéren és beltéren egyaránt.
Kiváló választás egy terület alapos megfigyelésére kültéren és beltéren egyaránt. Ez a speciális objektívvel és infrasugárzóval ellátott kamera alkalmas arra, hogy nappal 80 méter, éjszaka akár 40 méter távolságból is értékelhető képet adjon. Ezt a kamera típust általában akkor alkalmazzuk, ha távoli területeket szeretnénk feltűnés nélkül megfigyelni, illetve akkor, ha nem lehetséges vagy nagyon költséges egy normál kamerát a megfigyelt terület közelébe vinni. Éjjellátó funkciója miatt külön éjszakai megvilágításra nincs szükség. Szerelése és beállítása egyszerű, gondozást nem igényel.
Ellenáll a környezet hatásainak, ezért használható olyan helyeken is, ahol extrém körülmények vannak. Pl.: pékségben, uszodában, fémfeldolgozóban, hűtőkamrában… A rendszer a felvételeket akár hetekig tudja tárolni. A video beltéri egység pedig alkalmas arra, hogy az élőképet interneten keresztül is nézze, esetleg visszanézze.
A kamera rendszerhez okos telefonnal (android, iPhone) is csatlakozhat, és ezeken keresztül is nézheti a felvételeket, vagy visszanézhet régebbi felvételeket
Vandál Védett
A csomagban lévőkamerák megerősített burkolatának és speciális formájának köszönhetően fokozottan ellen fog állni a rongálásoknak és az elfordítási kísérleteknek.
Oldalfalra és mennyezetre egyaránt szerelhető
A Kamera a forgathatósága miatt, a talp részének kialakítása miatt oldalfalra és mennyezetre egyaránt szerelhető.
csomag tartalma:
- 1 X 8CH 1080N HDMI CCTV AHD TVI DVR 
- 4 X 3000TVL Waterproof IR-Cut ahd kamera 
- 4 X 18m kábek a kamerákhoz
- 1 X 1-4 tép elosztó
- 1 X USB gér
- 1 X táp
- 1 X táp kameréákhoz
- 1 X CD 
További biztonsági kamerák:  
További termékeinket ide kattintva érheti el!

Jelenlegi ára: 49 999 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 11:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése