2018. április 27., péntek

Nyugati Hóbogyó - Minden évszakban mutatós díszcserje! - Jelenlegi ára: 650 Ft

Nyugati Hóbogyó
Kb 30 cm magas, elágazó cserepes növényeket küldök.
Az ősz és a tél egyik legszebb díszcserjéje a hóbogyó  amely hófehér  bogyóival, díszíti kertünket. A hóbogyó az utóbbi években újra közkedvelt. Még vonzóbbá teszi, hogy a bogyók télen is megmaradnak a növényen, így a téli hideg fagyos időben is színt és életet csempész kertünkbe. Nyáron nyíló zöldes fehér apró kis virágok a méhek kedvencei így vonzzák a hasznos rovarokat.  Könnyen tartható nevelhető 1-1, 5 méter magas cserje. Napon vagy félárnyékban is megél.
Ízelítő gyümölcstermőimből, kattints a szövegre.
Öntermékeny piros ribizli : 500 forint    10-15 cm cserepes (pár szem ezen is lesz már az idén) 
Öntermékeny piros ribizli:   750 forint    20-30 cm cserepes
Öntermékeny piros ribizli: 1200 forint  40-50 cm cserepes
Josta: 500 forint kb. 30 cm
Josta : 850, - nagy
Fekete ribizli: 550, - /20-30cm 2 éves
MÉG TÖBB TERMÉKEM KÖZÖTT VÁLOGATHATSZ IDE KATTINTVA!
FONTOS Kérlek olvasd el!  
Vásárlás esetén mindig személyesen visszaigazolom a megrendelést! Szállítási díjat több növény vásárlása esetén is,   egyszer kell csak fizetni, melynek díja a csomag súlyától függ. A vatera programja a szállítási díjat darabonként szorozza fel, ezért gyakran ijesztően magas szállítási díj látható, melyet természetesen nem kell kifizetni a kedves vásárlónak, hiába jelenik meg a gépi visszaigazoláson vagy megrendelésnél. A pontos szállítási díjat  „ bokros” teendőim miatt minden nap este megküldöm az Ön által megadott email címre.  
Csomagfeladás:  hétfő, kedd és  szerdai napokon indítok csomagot.  
Az újonnan kiültetett növénynél gondoskodni kell a gyomtalanításáról és a rendszeres öntözéséről, hogy az új helyén beinduljon a növekedése. A későbbiekben elég csak az esetleges tavaszi metszést elvégeznünk rajta.  
Növényeim természetes környezetbe nem hajtatott formában, mindíg az évszaknak megfelelő állapotban vannak. Így könnyebben tudnak alkalmazkodni új környezetükhöz. A képek illusztrációk.
Szállítási díj: 1100, -  (3 kg- ig)


Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 14:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése