2017. december 26., kedd

NBA Live15 - új, bontatlan PS4 játék eladó - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az NBA LIVE 15 egy kifejezetten az újgenerációs konzolokra tervezett kosárlabda játék, amely a grafikától a játékmenetig minden téren kihasználja az új lehetőségeket. A rajongói visszajelzések figyelembevételével több mint 500 játékelem került fejlesztésre, amelyeknek hála többek között a rádobások, a labdavezetés és a passzok is finomításra kerültek, a tovább csiszolt látványvilágnak hála a játékosok pedig már-már megtévesztően életszerűek!
Élethű fizikai modell — Érezd a valós idejű fizika hatását minden labdaszerzésnél, blokkolásnál és ütközésnél! A több mint 100 új animáció tesz róla, hogy minden alkalommal valami új és kiszámíthatatlan dolog történjen, valamint a zsákolások és rádobások során is háromszor olyan változatos mozdulatokkal szerezhetsz pontot csapatod számára!
Reszponzív irányítás — A labdakezelés még lendületesebbé vált, hiszen a kézre álló irányítás és a folyamatosan a játékos felé közvetített reakciók még könnyebbé teszik az ösztönös játék elsajátítását. A freestyle passzrendszer segítségével trükkös dobásokkal adhatod át a labdát csapattársaidnak, akár anélkül, hogy a játékos célja felé nézne!  
Új mesterséges intelligencia — Az okosabb mesterséges intelligencia mindig a játék aktuális állásához illően igazítja a taktikát, és folyamatosan tisztában van a labda helyzetével. Az offenzív és defenzív csapatfelállások közötti zökkenőmentes váltással a meccsek még dinamikusabbak lettek, mint valaha!

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-01-16 08:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése