2017. július 29., szombat

Samsung Galaxy S6 mobiltelefon android gps SM-G920F papírjaival, dobozában, garancia, ajándék! - Jelenlegi ára: 72 000 F


SAMSUNG GALAXY S6 MOBILTELEFON
A készülék eredeti, Magyarországi Samsung telefon, hibátlan műszaki állapotban.
Minden gyári tartozékával, papírjaival, dobozában, még hivatalos Samsung Prémium Garancia 2017. 12. 17-ig.
Karcmentes és sérülésmentes kijelző, soha nem volt javítva, leejtve, sérülve, stb.
Letiltás-mentes, papírjaival és adás-vételi szerződéssel.
Tartozékok:
- Samsung s6 mobiltelefon
- Gyári doboz és papírjai, garancia jegy
- Gyári headsett
- Gyári töltő és adatkábel
- A gyári tartozékok kívül pedig ajándékba adok a képeken látható két db tokot is: az egyik kinyitható bőr tok, a másik pedig elegáns barna színű hátlap. A telefon folyamatosan egy tokban volt használva (egy átlátszó szilikon tok, az ajándék két tok új).
Személyes átvétel személyesen Debrecenben, postázom is.
Csere nem érdekel, az eladás oka S8 vásárlás.
 AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE A KIÁRUSÍTÁSÉRT!
Specifikáció:
http: //www. samsung. com/hu/smartphones/galaxy-s6-g920f/
Tökéletes kialakítás
Üvegfúvók és fémművesek munkái ihlették a Samsung Galaxy S6 fém és üveg kialakítását. Élvezze a lenyűgöző ívelt formák nyújtotta magával ragadó élményt, és az üvegfelületeken megjelenő káprázatos színeket.
Továbbfejlesztett fényrekesz, élesebb képek
A Samsung Galaxy S6 hátsó és előoldali kamerája is nagyobb felbontású és F1. 9 fényrekeszű, így bármikor tökéletes képeket készíthetsz. Nyomd meg kétszer a középső gombot, amikor a kamerát szeretnéd használni és így nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem.
Gyors töltés
Soha többé nem kell aggódnod az akkumulátor töltöttsége miatt, hála a Samsung Galaxy S6 ultragyors feltöltésének, mely másfélszer olyan gyors, mint az előző modellek esetében. Egyszerűen csatlakoztasd a Samsung Galaxy S6-ot egy kompatilis töltő padhoz , hogy vezeték nélkül feltölthesd.
* Az újratöltési idő és a töltöttség ideje az egyéni használati szokásoktól függően változhat. Az akkumulátor élettartama HD vagy nagyobb felbontású film nézésekor 2 óránál kevesebb is lehet. * A vezeték nélküli töltő pad nem tartozék. * Elérhető WPC- vagy PMA-kompatibilis vezeték nélküli töltő padokkal.
Páratlan teljesítmény
A Samsung Galaxy S6 szupergyors bekapcsolási idejével és alkalmazások futtatásával a készülék mindig hatékony és lenyűgöző teljesítményre képes. A 64 bites operációs rendszer, az LPDDR4 és a továbbfejlesztett GPU még megbízhatóbb teljestményt nyújt, amellyel gördülékeny multitasking élményt élhetsz át.
Lenyűgöző kijelző
Az 5, 1" Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED kijelzővel a Samsung Galaxy S6 mindig tökéletes látványélményt nyújt és kültéren és beltéren is kiváló tisztaságú képet mutat. A továbbfejlesztett fényerőnek és pixelsűrűségnek köszönhetően bárhol lenyűgöző képeket készíthetsz.
Fokozott biztonság
Élvezd a példátlan nyugalmat a Samsung Galaxy S6 hatékony biztonsági megoldásaival: KNOX, az ujjlenyomat szkenner.
 
 
Határtalan tartalommegosztás
Csak egy érintés szükséges a Samsung Galaxy S6 és a Samsung Smart TV BLE (Bluetooth Low Energy) csatlakoztatásához. Ossz meg filmeket Galaxy készülékderől a TV képernyőjére vagy tükrözd a TV kijelzőjén megjelenő képet a telefonodra.
* Samsung H5500 sorozatú vagy későbbi Smart TV modellekkel való csatlakoztatás során érhető el.
 
 
Smart Manager
Az új Smart Manager alkalmazással egy pillantat alatt ellenőrizhetsz egy sor hasznos információt az akkumulátor állapotáról, a tárhelyről, a RAM-ról, a biztonságról egy egyebekről.
 
 
5. 1" (129. 2mm)Méret
CMOS 16. 0 MPFő kamera - felbontás
138Súly (g)
2550Akkumulátor kapacitás (mAh)
Maximum 49Audió lejátszási idő (óra)
2. 1GHz, 1. 5GHzSebesség
Nézd meg a többi termékem is, 1 FT-os aukciók, minimálár nélkül!

Jelenlegi ára: 72 000 Ft
Az aukció vége: 2017-08-12 16:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése